Bijtfiguren

Deze bijtfiguren vormen een ideale combinatie met een tutjesketting. Je kan het figuurtje eraan hangen, net zoals je met een tutje zou doen. 

Een bijtfiguurtje heeft verschillende functies. Het kan in combinatie met een tutjesketting gebruikt worden om mee te spelen. Baby's zijn van nature nieuwsgierig en ontdekken graag. Het spelen met de bijtketting verbetert de fijne motoriek bij baby's. Vervolgens is het goed bij doorkomende tandjes. Bij beginnende tandjes bijten kindjes op alles wat los en vast zit. Het hout van deze bijtketting werkt pijnstillend en spaart uw vingers, meubels en knuffeldieren.

De bijtfiguurtjes zijn in onbehandeld hout en zijn veilig om op te bijten, op te sabbelen of mee te spelen. Het hout is niet behandeld met chemische middelen. Na verloop van tijd kan het zijn dat het hout droog wordt. Dit komt doordat het vaak nat wordt door het bijten/sabbelen en op die manier uitdroogt. Indien gewenst kan het hout dan eventjes behandeld worden met natuurlijke olie (maïs, koolzaad). Doe een beetje olie op een doekje en wrijf het hout ermee in. Laat het aan de lucht drogen. Nadien zal je merken dat het behandelde hout zoals nieuw is. 

Ijsje

Ijsje

3,50

Bijtfiguur in de vorm van een ijsje. Afmetingen: 7 cm x 4,5cm x 1 cm.  .....

Konijntje

Konijntje

3,50

Bijtfiguur in de vorm van een konijntje. ​Afmetingen: 6 cm x 4,5cm x 1 cm.  .....

Walvis

Walvis

3,50

Bijtfiguur in de vorm van een walvis. Afmetingen: 8 cm x 5 cm x 1 cm.  .....

Monstera

Monstera

3,50

Bijtfiguur in de vorm van een blad van een monstera deliciosa. ​Afmetingen: 6 cm x 4,5cm x 1 cm.&.....

Blaadje

Blaadje

3,50

Bijtfiguur in de vorm van een blad van een blaadje. ​Afmetingen: 6 cm x 4,5cm x 1 cm.  .....