Algemene voorwaarden

CONTACTGEGEVENS

Studio Hexagon
Eenmanszaak
Zaakvoerder: Ellen Gossé
Postadres: Groenstraat 35, 2640 Mortsel 
E-mailadres: info@studiohexagon.be
Ondernemingsnummer: 0700.789.663


BETALINGEN

Betalen kan tijdens het afronden van de bestelling en dit via Paypal of maestro. De prijzen vermeld op de webshop zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Dit laatste wordt tijdens het afrekenen vermeld. 
Je kan ook betalen via overschrijving. Als je voor deze optie kiest, krijg je de betaalgegevens via mail doorgestuurd met je orderbevestiging. Je bestelling wordt pas verwerkt nadat wij de betaling ontvangen hebben.


BESTELLEN

Je dient de producten die je wilt kopen te selecteren en in je winkelwagentje te plaatsen. Nadien kan je deze afrekenen. 

Bij de gepersonaliseerde items kan je je eigen opties doorgeven. Hierbij kan je de naam opgeven (bij bepaalde tutjeskettingen, wagenspanners, armbandjes en sleutelhangers). Let hierbij op: accenten en speciale tekens kunnen niet. Enkel de letters van A - Z. 

Als je bepaalde kenmerken (haarkleur, huidskleur, bril...) wilt bij de poppetjes, kan je dit te selecteren bij de opties. Hier hangt soms een meerprijs aan vast. Indien je de standaard poppetjes bestelt, dan kan de haarkleur verschillen van deze op de productfoto. Die geeft enkel een voorbeeld van de grootte, de kleur van het lichaam en de vorm van de poppetjes. Ook de vorm van het haar kan verschillen. Hou in je achterhoofd dat elk product handgemaakt en uniek is. Studio Hexagon is geen fabriek, dus elk poppetje is anders. Dit houdt het spannend voor mezelf tijdens het schilderen van de popjes.

Indien je speciale wensen hebt voor de poppetjes (die niet vermeld staan bij de opties), kan je contact opnemen via info@studiohexagon.be om te kijken wat er mogelijk is. Doe dit eerst, zodat je weet wat er mogelijk is voor je je bestelling plaatst. 


VERZENDING EN LEVERING

Alle producten (m.u.v. kaartjes) besteld bij Studio Hexagon worden handgemaakt. Gepersonaliseerde bestellingen (bijvoorbeeld producten met naam of met specifieke wensen) kunnen iets meer tijd vragen. Naargelang het aantal bestellingen kan het 14 werkdagen duren voor het product verzonden wordt. Als je een bestelling plaatst als cadeautje en heb je het sneller nodig, neem dan via mail contact met ons op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is. 

Studio Hexagon levert momenteel in België en Nederland. Onze producten worden verzonden via Bpost (België) of DPD (Nederland). Hier geldt een verzendkost van €5,70 (België) of van €10 (Nederland). Van zodra je pakket verzonden is met Bpost, ontvang je van ons een e-mail met een track and trace code. Zo kan je zelf je bestelling opvolgen. Dit voorgaande is met uitzondering van brievenbuspost. Sommige producten kunnen verzonden worden per brief. Dit wordt zo standaard geselecteerd bij het afrekenen om de verzendkosten voor de koper te drukken. Hier ontvang je als koper geen track- en tracecode van omdat dit niet te traceren valt door ons. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Er wordt onder geen beding geld teruggestort. Indien je meer zekerheid wilt over het verzenden en ontvangen van je bestelling, kan je steeds vragen om de meerkost voor pakketpost te betalen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor stakingen of laattijdige leveringen bij Bpost of DPD. Ook is Studio Hexagon niet aansprakelijk bij beschadigingen of diefstal tijdens de levering. Uiteraard zorgen wij voor een goede verpakking zodat de bestelling een veilige tocht naar de klant kan maken. Wanneer een brief/pakket door de verzendfirma geretourneerd wordt omwille van een foutief opgegeven adres of het niet afhalen van het pakket in het depot van de verzendfirma, dient de klant opnieuw verzendkosten te betalen aan Studio Hexagon. Enkel in dat geval kunnen wij de bestelling een tweede maal verzenden.


AFHALEN

Afhalen kan in Mortsel. Wij hebben geen fysieke winkel. Dit gebeurt op mijn thuisadres. Gelieve dan de verzendoptie 'afhalen' te gebruiken. Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Stuur een mailtje naar info@studiohexagon.be om een moment af te spreken. 

Als je eerder een bestelling deed en ze is nog niet verzonden, kan je een bijbestelling plaatsen voor éénzelfde pakket. Hierbij kan je ook de verzendmethode 'afhalen' selecteren. Dan worden de verschillende bestellingen als één pakket verzonden. 


GARANTIE

Studio Hexagon vindt het ontzettend belangrijk om kwaliteitsvolle én veilige producten te maken. Indien u niet tevreden bent met uw product omdat er een defect aan is, kan u contact opnemen met Studio Hexagon. We bekijken samen wat mogelijk is. Bij normaal gebruik gaan de producten lang mee. Lees de veiligheidsvoorschriften op deze site vooraleer u het product in gebruik neemt. 

De producten in onze webshop zijn met de hand gemaakt. Uiteraard geldt hier een vorm van 'artistieke vrijheid'. Dit wilt zeggen dat de producten allemaal uniek zijn en dus lichtjes van elkaar verschillen. Dit is normaal en is geen reden tot retourneren.
 

PRIVACY

De klantengegevens die worden bezorgd aan Studio Hexagon worden enkel gebruikt voor de afhandeling van de bestelling. In geen enkel geval worden deze gegevens doorgegeven aan een derde partij. De klant hoeft van ons ook geen reclamemails te verwachten, tenzij hij ons daar expliciet de toestemming voor geeft. 
 

RETOURNEREN

De klant heeft het recht om zich tot 14 dagen na de levering te bedenken wanneer hij een product heeft besteld via onze webshop. Belangrijk is dan om ons binnen die termijn via mail op de hoogte te brengen. De klant kan het product vervolgens retourneren aan Studio Hexagon. Dit moet gebeuren in de ongeopende verpakking en in een ongebruikte staat. Van zodra het product in ons bezit is, wordt het bedrag van de bestelling teruggestort. De verzendkosten zijn ten laste van de klant. 

Dit geldt niet voor gepersonaliseerde en handgemaakte producten.